Gran Fiesta de la Rosa Fiesta de la Militancia PSC Vallès Occidental Sur. Un Gran Proyecto para construir L´Espanya que Vols y un Fantástico Equipo trabajando para ganar las próximas elecciones por un #Ripolletperatothom.
100% #Ripollet

La secció local del PSC va ser l’amfitriona a la Festa de la Rosa del Vallès Occidental Sud, que es va celebrar el passat diumenge 7 d’abril a l’Escola Anselm Clavé. Hi van assistir centenars de persones, la majoria militants del partit de poblacions com Ripollet, Barberà, Badia, Montcada o Castellar, entre d’altres.

L’acte, presentat pel candidat a l’alcaldia del PSC a Ripollet, Luís Tirado, va comptar amb la participació i intervenció dels ministres Meritxell Batet i José Luís Ábalos; el primer secretari del PSC, Miquel Iceta; i el sabadellenc Paco Aranda, número 6 a la llista dels socialistes per Barcelona. Els participants van centrar-se, sobretot, en els propers comicis. “La dreta està dedicada a veure qui liderarà l’espai de dretes en comptes de pensar en el país que volem”, va explicar el ministre Ábalos, mentre que la ministra Batet va exposar que “les eleccions són binàries, escollim avançar o retrocedir”. Sobre Catalunya, Meritxell Batet va sentenciar que “l’única alternativa que tenim és el diàleg dins la llei”

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Facebook
Facebook
Instagram
RSS