Em dic Luis Tirado i tinc 47 anys. Sóc ciutadà de Ripollet de tota la vida, els primers 32 anys els vaig passar al barri de Can Mas i els últims, com a veí de la zona de Pinetons.

Els estudis de primària i secundària els vaig desenvolupar a l’escola pública Enric Tatché i Pol i a l’IES Lluís Companys. Posteriorment vaig fer Ciències Empresarials a la UAB i Administració i Direcció d’Empresa a la UOC. Finalment vaig realitzar el PPD a l’IESE de Barcelona.

Aquests anys d’estudiant els vaig combinar amb l’atletisme a la RUA i jugant a futbol al CF Ripollet, a La Peña Deportiva el Pajaril i al CF Industrial.

Des de ben jove el món polític em va atreure molt, així ja al 1989 em vaig afiliar a les Joventuts Socialistes de Catalunya i al 1993 al PSC. Des de l’any 1995 fins al 1999 vaig ser Regidor de l’Ajuntament de Ripollet. Al 2015 vaig tornar al món de la política local com a Regidor, al 2017 vaig ser escollit Primer Secretari del PSC i al 2018 candidat a la alcaldia de Ripollet.

La passió política la compagino amb la meva família, la meva dóna i les meves dues filles, i amb la feina que vinc desenvolupant al sector assegurador i socio-sanitari amb responsabilitats de direcció i gerència.

Crec que és el moment de donar el pas per ser l’alcalde de Ripollet, perquè m’estimo el meu poble i perquè vull ajudar a fer de Ripollet una ciutat millor per viure i conviure.

 

Facebook
Facebook
Instagram
RSS